Steaua Bucuresti FCSB vrea sa il ia pe Ianis Hagi


Steaua Bucuresti FCSB vrea sa il ia pe Ianis Hagi

La doar 16 ani Ianis Hagi, capitatul echipei Viitorul Constanta este cautat intens de conducatorii clubului Steaua Bucuresti ( Actual FCSB ) care se confrunta cu o criza majora de fotbalisti buni, fapt care se vede in ultimele rezultate ale echipei ce nu a mai castigat un meci pe teren propiu din ultimele 5.
In plus Campioana Romaniei a fost eliminata succesiv din UEFA Champions League si din play-off-ul Europa League fara drept de apel iar toate vocile autorizate din dmeniu spun ca de vina ar fi investitiile in jucatori de calitate, in mijlocasi si atacanti mai ales dupa plecarea lui Sanmartean si Keseru. Asa ca toate sperantele se indreapta spre fiul Regelui insa nu stim daca acest transfer se va produse deoarece mai devreme circula un zvon conform caruia Ianis a semnat cu Fiorentina din iarna asa ca plecarea lui la Bucuresti nu pare posibila in viitorul apropiat.
Si nici nu exista o confirmare a acestui fapt din partea clubului de la malul marii findca tot ce se cunoaste la acest moment sunt declaratiile lui Valeriu Argaseala care a fost prezentat la o emisiune de stiri in timp ce isi afirma dorinta si interesul pentru mijlocasul nationalei de Tineret.
Oricum transferul va fi posibil doar in momentul in care patronul echipei, Gigi Becali va fi de acord cu acesta, bineinteles ca va conta mult intalnirea celor doi asta fiind singurul criteriu de selectie prin care un jucator poate ajunge la Steaua.

luni, 31 august 2015 la 04:41

0 Comments to "Steaua Bucuresti FCSB vrea sa il ia pe Ianis Hagi"

Trimiteți un comentariu

Personajul negativ al deceniului!

Oare nu a cazut comunismul? Cred ca acest dictator al fotbalului romanesc,Mitica Dragomir stie mai bine ca a cazut,ca nu mai e ca inainte cind puteai sa iti pastrezi puterea prin impuscaturi si arestari abuzive. Acum o poti pastra prin intrigi,mita,santaj,bani si nu gresesc cind spun ca "Mitica de la Liga"a folosit si foloseste cel putin una din cele mai sus mentionate pentru asi mentine tronul. Tronul de papagal,un circar de nemaintilnit care face deliciul domnisoarelor de la stirile sportive din Romania,stiri care adopta ipocrizia redactorilor sefi care aproba astfel de prezentari ale stirilor,de parca nu am fost destul bombardati pe ecran cu personaje tip Dragomir,Becali,Sandu,personaje care si-ar vinde si pielea pentru un minut pe "celuloza".Dar asa e tara asta a noastra,in contul cui sa mai treaca nota de plata sefii redactiilor sportive cind se duc la restaurant?Doar are Mitica si Gigi si Nasu' Sandu bani! Oare cind se va naste acel cineva care sa aiba curajul sa infrunte mafia fotbalului nostru,cineva cu spirit de lider,care sa poarte campionatul romanesc pe culmi mai inalte ca sa avem si noi ce vedea la televizor cind ne uitam la un meci. Bintuieste frica prin rindul celor care doresc si poftesc la sefia FRF,LPF , frica falimentului,frica dezastrului economic,frica de "Nas",in general frica nevazuta care te ia cu fior pe spate cind auzi vorbind de MAFIA (si nu ma refer la b.u.g)

Ce se intimpla in legiunea straina ?

Exista multe mituri,legende,explicatii si imaginatii despre Legiunea Straina,asa ca voi incerca sa va povestesc ce am vazut cu ochii mei in August 2005,cind mi-am depus si eu candidatura pe acolo. In primul rind primesti un nume nou,fictiv,cu care vei si ramine tot timpul cit te vei afla acolo,vei primi cazare si mincare,in al doilea rind vei munci pentru ea,vei sterge praful pe la birouri,o sa dai cu matura prin curte,o sa speli vasele la bucatarie ca orice biban,o sa dormi putin,in camera era voie doar de la 22-5,in rest daca nu muncesti,stai pe afara. Partea buna e ca,chiar daca nu esti acceptat si nu vei lua testele,vei fi platit la final pentru zilele muncite.Trebuie sa mai stiti ca nu vei da al doilea test daca nu vei trece de primul,nici pe al treilea daca nu vei trece de al doilea si tot asa.Primul test care o sa il dai in primele zile de sedere e cel psihotechic,adica iti dau o pagina cu patratele,cerculete,rotite,imagini ciudate,etc,pe care trebuie sa le descifrezi. Daca esti destept si treci,o sa mai stai sa muncesti pe acolo citeva zile si apoi te duci la testul 2,adica cel medical,unde vei fi analizat din cap pina in picioare,testat si ascultat,monstre de urina,iti verifica vederea si auzul,etc. Daca treci testul medical te duci la proba fizica,care desi multi isi imagineaza ca ar fi grea,nu e ,fara flotari,fara sa iti umfli muschii,la vremea respectiva (2005) consta in Testul COOPER. (cine stie ce e testul Cooper va intelege,cine nu sa caute pe Google). Dupa ce treci si testul fizic mai muncesti citeva zile si vei da ultimul si cel mai important test al admiteri in Legiune,adica Interviul de Securitate. Testul acesta eu l-am picat(cazierul meu a contat mult),dar consta in faptul ca te ia un psiholog si un expert in securitate si te analizeaza,te intoarce pe toate partile si isi dau avizul in privinta ta,daca esti bun sau nu (psihic stabil) pentru a fi acceptat in Legiunea Straina. AVIZ CREDULILOR:in Legiunea Straina nu mai e ca inainte,nu mai accepta pe oricine,asa ca .....Mergeti si incercati.E riscul vostru,pentru ca sincer va spun,in timp ce lucram prin spitalul veteranilor am vazut tineri de 22 de ani fara brate,oameni fara o jumatate de fata,oameni fara parte de jos a corpului,parte care a zburat dupa ce au calcat pe o bomba prin Republica Congo sau Coasta de Fildes sau cine stie unde.Oricum ei erau prea tristi pentru a povesti. Si daca le vedeai privirea...spunea multe.Asta e o realitate in legiune,riscul e pretutindeni si daca o sa ti-l asumi......!!. Asta a fost experienta mea de o luna in Legiunea Straina,ce se intimpla daca iei toate testele si esti admis,nu stiu ca nu am trecut mai departe,dar am auzit pe la cei de acolo ca atunci incepe greul,adevaratele teste si antrenamente,insa pot sa va spun ca dupa admitere intri pe statul de plata ,vei fi platit(min 900€ pe luna),vei munci,te vei antrena......si vei povesti la altii despre misterele Legiunii Straine. Pentru mai multe informatii,click pe imaginea de mai sus.

Organizatia Mondiala a Sanatatii

Organizatia Mondiala a Sanatatii
De ce toti guvernantii mondiali vor sa impuna restrictii la fumat? Adevarat este ca nu e benefic pentru sanatate,dar e benefic pentru economie,guvernele incaseaza bani grei pe accize la tigari,poate mai mult de jumatate din pretul unui pachet de tigari,mii de oameni au locuri de munca relationate cu industria tigarilor si totusi vor sa ii determine pe oameni sa renunte. Dar oare vor reusi? Sa interzica fumatul definitiv ca pe consumul de droguri nu vor putea asa ca unica solutie e sa mareasca impozitele la tigari pentru a ii face pe oameni sa renunte. Poate ca unii vor renunta,si aici statul va pierde bani din TVA,dar la fel de bine statul stie ca acei ce nu vor renunta vor plati un pret mai mare pe tigari si in felul acesta vor reusi sa acopere "pierderile" provocate de cei ce nu mai cumpara.Si in final tot statul e cel ce cistiga.Si noua ,muritorilor de rind o sa ne vinda in continuare justificari de genul ca e benefic pentru sanatatea noastra. Dar in final totul se rezuma la bani. De sanatatea noastra trebuie sa ne ocupam noi insine . ARTICOL DESPRE EFECTUL FUMATULUI:Stii si tu ca fumatul reprezinta un risc major pentru sanatate. Conform OMS (Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii), tabagismul este pe cale sa devina principala cauza a mortalitatii in lume. Actiunea nociva a tutunului se exercita prin cele 4.000 de substante chimice existente in frunze, dintre care 480 sunt toxice, iar peste 30 de compusi sunt cancerigeni. Din cauza acestor efecte nocive, tabagismul este considerat o toxicomanie intr-o continua extindere.
Indiferent de sexul fumatorilor, tabagismul se afla la originea multor boli:
♦ afectiuni cardiovasculare, inclusiv angina pectorala, infarct miocardic, cresterea tensiunii arteriale, arterite obliterante si tromboze;
♦ boli pulmonare cronice si acute, bronsite, tuse tabagica, pneumonie, scleroza pulmonara, emfizem pulmonar, tuberculoza;
♦ cancere cu diferite localizari (plamani, laringe, esofag, buze, limba, pancreas, ficat, stomac, colon, prostata);
♦ boli gastro-intestinale (gastrite, ulcer gastric si duodenal, halena);
♦ slabirea reflexelor la conducatorii auto, contribuind la cresterea riscurilor de accidente;
♦ slabirea potentei sexuale.
Riscul de cancer la fumatori activi este de 7.8 ori mai mare fata de nefumatori si este la fel de mare la barbati, ca si la femei. Cancerul pulmonar este cel mai frecvent neoplasm cauzat de fumat, constituind prima cauza de mortalitate prin cancer din lume (17% din neoplasmele la barbati si 12% la femei).
Statistica. La nivel mondial exista 1,2 miliarde de fumatori care consuma, zilnic, circa 6 miliarde de tigari. Anual mor 3,5 milioane oameni datorita bolilor cauzate de fumat. In Romania sunt peste 6 milioane de fumatori activi, acupam primul loc intre tarile din estul Europei. In fiecare an, bolile tutunului ucid peste 30.000 de romani .
Daca nu poti sa te lasi de fumat, atunci incearca sa reduci la minimum numarui tigarilor consumate pe zi,sau sa incerci varianta tigarilor electronice. Consumul de tutun antreneaza in medie o diminuare a vietii cu: 2-3 ani pentru 10 tigari pe zi; 5-7 ani pentru 20 de tigari pe zi; 8-10 ani pentru 40 de tigari pe zi. Este alegerea ta, dar nu uita: 1 tigara = 11 minute de viata.